درآمد ۲۰۰ میلیون دلاری سایت های قمار
یکی از اصلیترین سیاستهای بانک مرکزی در سالیان اخیر مربوط مبارزه با قمار و شرطبندی سایبری بوده است و برایناساس مقابله با قمارخانهداران و قماربازان، یافتن سرشاخههای اصلی و نهایتاً انجام سلسله اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از اقدامات فریبکارانه در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، بهعنوان چهار محور اصلی، نهاد پولی و بانکی کشور مدنظر […]
یکی از اصلیترین سیاستهای بانک مرکزی در سالیان اخیر مربوط مبارزه با قمار و شرطبندی سایبری بوده است و برایناساس مقابله با قمارخانهداران و قماربازان، یافتن سرشاخههای اصلی و نهایتاً انجام سلسله اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از اقدامات فریبکارانه در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، بهعنوان چهار محور اصلی، نهاد پولی و بانکی کشور مدنظر تصمیمگیران این حوزه قرار گرفته است.
باوجوداینکه سلسله اقدامات فوق به شناسایی بیش از ۲۰ هزار درگاه پرداخت اینترنتی مرتبط با شبکه قمار و همچنین بیش از ۷۲ هزار کارت اجارهای بانکی ختم شده اما همچنان توفیق خاصی در خصوص حل معضل بزرگ تارنماهای شرطبندی حاصل نشده است.
بررسی خبرنگار تسنیم، نشان میدهد تارنماهای شرطبندی شیوههای مختلفی را برای پرداخت هزینههای مرتبط با قمار مدنظر قرار دادهاند، کارت به کارت، درگاه مستقیم بانکی، ارزهای دیجیتالی، پرفکت مانی، ایزی گیت و… در اکثر تارنماهای مرتبط با قمار بهعنوان روشهای شارژ حساب معرفی شدهاند. نکته جالبتوجه این بوده که اکثر شیوههای فوق قابلرصد هستند، بهعنوان نمونه بانکها قادر هستند، کارت به کارت و درگاه مستقیم بانکی را رصد نمایند، درواقع شناسایی و کنترل این دو شیوه سبب خواهد شد، خروج سرمایه ایرانیان بهمنظور فعالیت در وبگاههای شرطبندی کاهش یابد.
باوجود اینکه مسئولین بانک مرکزی از شناسایی مستمر کارتهای اجارهای و درگاههای متخلف خبر میدهند، اما درعمل شاهد تغییری در تعداد و میزان فعالیت قمارخانهداران نیستیم، البته در روزهای اخیر بزرگترین شبکه سازمانیافته قمار و شرطبندی اینترنتی توسط وزارت اطلاعات شناسایی و منهدم شد. درواقع مطابق با اطلاعیه این نهاد امنیتی، طی ۱۴ ماه تحقیق و رصد اطلاعاتی، بیش از ۳۵ هزار حساب و یک هزار و ۲۰۰ درگاه بانکی اجارهای مرتبط با فعالیتهای قمار شناسایی شدند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید